maanantai 3. kesäkuuta 2013

Noel, Alyson: Everlasting


Näiden kirjojen suomentaminen on aika hidasta puuhaa, joten nappasin tämän viimeisen osan Kuolemattomat -sarjaa englanniksi. Ei siksi, että olisin niinkään ollut kiinnostunut lukemaan tarinan loppuun, vaan siksi, että vihdoinkin saisin tämän sarjan loppuun.

Pidin sarjan ensimmäisistä osista, mutta tätäkin on mielestäni pidennetty liikaa. Ja tässä on täsmälleen sama idea, kuin juuri lukemassani Passion -kirjassa (3. osa Kate Laurenin Fallen -sarjasta). Eli tässä Ever lähetään tutkimusmatkalle omaan historiaansa. Tai siis eri versioihin omasta historiastaan. Ja sieltä pitäisi sitten löytyä ratkaisu siihen, että Ever ja Damen voisivat vihdoinkin koskettaa toisiaan. Silleen ihan oikeesti koskettaa.

Ensimmäiset kappaleet olivat... noh... booooring. Mutta, sitten kun hypättiin menneisyyteen, niin homma itse asiassa parani. Loppua kohden nostettiin ajatuksia ihmisen sielun liikkeistä. Sen kummemmin loppuratkaisua paljastamatta, kaipa se oli ihan ok. En oikein osaa sanoa, pidinkö kirjasta vai en. Sarja oli kokonaisuutena hyvä, vaikka oltaisiin selvitty muutamalla osalla. Kuusi osaa oli ehdottomasti liikaa.

**********************************************
Tyyppi: Kindle -edition
Kirjoittaja: Alyson Noel
Kääntäjä: - 
Painettu:
Sivumäärä: 336

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...