sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Roberts, Nora: Jotain uuttaHäävalokuvaaja Mackensie ”Mac” Elliot on tottunut työssään ikuistamaan onnellisia hetkiä, joista hän itse on jäänyt paitsi niin perhe-elämässä kuin rakkaudessa. Isänsä hylkäämä Mac on joutunut nuoresta asti huolehtimaan vastuuttomasta, miehiä liukuhihnalla kuluttavasta äidistään. Mac onkin oppinut turvautumaan ystäviinsä, joiden kanssa hän pyörittää hää- ja juhlapalveluyritys Kartanohäitä upeassa Brownien kartanossa, josta on tullut myös hänen kotinsa.

Hääprojekti heittää Macin tähtäimeen Carter Maguiren, morsiamen veljen. Tasapainoinen, joskin vetovoimainen lukion opettaja ei vastaa Macin miesmakua. Yllätyksekseen Mac huomaa, että tähän epätodennäköiseen suhteeseen heittäytymisessä on riskinsä – myös se riski, että löytää onnen. Mutta onko Mac valmis suomaan sen itselleen?

Jotain uutta käynnistää neliosaisen morsiussarjan, jossa seurataan Macia ja hänen kolmea lapsuudenystäväänsä. Heitä yhdistää Kartanohäät-yrityksen lisäksi määrätietoisuus ja kauneudentaju. Sarjan toinen osa, Jotain vanhaa, ilmestyy keväällä 2011 ja siinä seurataan romanttista floristi-Emmaa, jonka elämän mies on lähempänä kuin hän arvaakaan.


En oikein ole päässyt ikinä kunnolla sisälle Nora Roberts:n romaaneihin. Nyt olen kuitenkin tullut muutaman näitä sarjoja lukeneeksi. Eikä tämäkään ollut hullumpi aloitus neliosaiselle sarjalle. Mac oli vahva nainen, ei mikään hissukka. Toki, tässäkin oli taustalla se ajatus, että kaikki hyvikset on ahkeria, uutteria ja osaavia. Ja pahikset olivat sitten ilkeitä, itsekkäitä ja ei niin osaavia.

Mutta, kesälukemiseksi näitä voi suositella, ja lainasin jo kirjastosta seuraavankin osan. Mukavaa hömppää.

**********************************************
Kustantaja: Gummerus Kustannus
Kirjoittaja: Nora Roberts
Kääntäjä: Heli Naski
Painettu: 2010
Sivumäärä: 336

Sarjassa ilmestyneet
Osa 2: Jotain vanhaa
Osa 3: Jotain lainattua
Osa 4: Jotain sinistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...