keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Davidson, MaryJanice: Undead and UnappreciatedTämä oli jo kolmas osa Queen Betsy -sarjaa. Sarja taitaa virallisesti kulkea Undead -nimellä.
Tässä osassa Betsylle selviää, että hänellä on sisko, joka yrittää valloittaa maailmaa. Ihan niin asia ei sitten ole, mutta Betsyn pitää joka tapauksessa kaivaa sisko esiin.

Siskon 'äiti' on ilkeä äitipuoli, vaikka todellisuudessa systerin äityli on itse Saatana. Tästä seuraa sitten tietenkin erinäisiä juonikuvioita.

Kirja on aika lyhyt, joten sen lukaisi mukavana välipalana. Betsylle tapahtuu toki kaikkea muutakin siskoon tutustumisen lomassa, mm. iso riita parhaan kaverin Jessin kanssa. Ja tajuaahan Betsy kirjan lopussa erään kaikille muille selvän asian, joka liittyy vampyyrien kuninkaaseen, Ericiin. Ja tästä saadaan mukavasti juonta seuraaviin osiin.

En edes tiedä, onko näitä kirjoja koskaan suomennettu, joten englanniksi mentiin tämän osan kanssa. Ja mennään jatkossakin. Kindelle nämä sujahtavat helposti, seuraavaa osaa en taida kuitenkaan ladata, ennenkuin saan muutaman muun kirjan alta pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...