torstai 26. heinäkuuta 2012

Reading, Mario: Kolmas Antikristus

Nostradamuksen ennustama kolmas Antikristus on noussut valtaan itäisessä Euroopassa. Ainoastaan vielä syntymätön Toinen tuleminen voi suojella ihmiskuntaa Antikristukselta, ja lapsen äitiä jahtaa Antikristuksen joukkojen lisäksi verenhimoinen salaseura Corpus Maleficus.

Halki lumisen Itä-Euroopan pakeneva tietokirjailija Adam Sabir kumppaneineen joutuu panemaan kaiken peliin suojellakseen syntymätöntä lasta ja selvittääkseen loput ennustuksen salat ajoissa, ennen ihmiskunnan kohtalokasta käännekohtaa vuoden 2012 lopussa.
Kirja oli kolmas ja viimeinen Mario Readingin uutuussarjaa. Tästä kolmannesta osasta pidin itse asiassa eniten, koska tässä ei edes yritetty enää metsästää mitään arvoituksia, vaan tämä oli enemminkin toimintakirja. Arvoitusten metsästys on lempikirjallisuuttani, mutta kaksi edellistä osaa olivat pettymyksiä juuri siitä syystä, että lupauksista huolimatta niissä ei juurikaan arvoituksia ollut, vaan enemmänkin samaa takaa-ajoa kuin tässäkin.

Mutta nyt en siis enää edes odottanut enempää, joten siksi varmaan kirjakin upposi paremmin. Suosittelen lukemaan kuitenkin, vaikken niin kovin hohdokkaana itse sarjaa pitänytkään. DaVincin koodi taisi opettaa liian hyvälle, toista samanlaista lukukokemusta tuskin hetkeen osuu kohdalle.

Sarjassa ilmestyneet:
1. Nostradamuksen aikakirjat
2. Maya-ennustus
3. Kolmas antikristus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...