torstai 19. heinäkuuta 2012

Jordan, Robert: Hopeinen nuoli

Suomennos sisältää alkuteoksen luvut 20–40. 

Rand al'Thor, uudestisyntynyt Lohikäärme ja Hän joka saapuu aamunkoiton myötä, yrittää pysäyttää aielin heimon, joka tappaa ja tuhoaa kaiken tiellensä osuvan. Rand ja aielit ylittävät Maailman Rangan, mikä on ennenkuulumatonta. Näin suuri joukko ei ole päässyt myyttisten vuorten yli kolmeen tuhanteen vuoteen.

Samaan aikaan Nynaeve matkustaa kiertävän eläintarhan mukana vältellen herättämästä mustan ajahin huomiota. Unten maailman kautta hän pystyy kohtaamaan ystävänsä.


Kuten aina nämä keskiosat, tässäkään ei varsinaisesti tapahtunut mitään. Rand, Mat ja Egwene matkaavat Aieleiden mukana kohti aavikon laitaa. Randin opettajana on yksi hyljätyistä, joka on pakotettu työhön. Epäilen, että tästä kaverista tulee kuitenkin vielä jotain hyvää. En oikein osaa sanoa kirjasta mitään, kun mitään ei kerran jäänyt mieleen. Taidan tämän osan jälkeen siirtyä lukemaan alkuperäikielellä, kirjat eivät silloin välttämättä tunnu niin sekavilta. Plus lisäksi minulla sattuu olemaan kaikki osat e-kirjoina jo valmiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...