torstai 8. toukokuuta 2014

Jones, Kim: Saving Dallas

Käsi pystyyn, kuka pitää moottoripyöristä ja tatuoiduista miehistä. (Heiluttaa molempia räpylöitä.) Ja varsinkin kun nämä yhdistetään. Tosielämässä on toki mies, jolla ei ole (eikä kuulemma tule) ensimmäistäkään tatskaa. Mopedi sillä kuitenkin aina välillä on. Mutta näin kirjoissa tämä toimii.

Tämä on trilogian ensimmäinen osa. Juoni kertoo Dallasista, orpotytöstä, joka pyörittää onnistuneesti miljoonabisnestään. Ystäviä hänellä ei ole, ja miessuhteetkin hoidetaan lähinnä satunnaisten yhdenyön tuttavien avulla.

Eräällä baarireissullaan hän törmää Lukeen, joka pelastaa hänet tunkeilevilta miehiltä. Luke on paikallisen moottoripyöräkerhon presidentti. Ja samalla hänelläkin on oma rakennusfirmansa. Luke, kuten myös Dallas ovat toki molemmat äärimmäisen komeita / kauniita jne. Hyviä sängyssä ja ajatuksetkin taas luetaan yhdestä tulisesta katseesta. Molemmilla on kuitenkin luurangonsa kaapissa, niinkuin yleensä aina näissä tarinoissa.

Mutta, tämä kuuluu genreen ja pidin kirjasta paljon enemmän kuin muista vastaavista, mitä on tullut viime aikoina luettua. Dallas ja Luke joutuvat nopeasti törmäyskurssille molempien erilaisen elämän takia. Dallasin on vaikea sopeutua moottoripyöräjengiläisten touhuihin, mutta hän kuitenkin yrittää. Itselläni ei ole kokemusta moisista klubeista, muuta kuin lähinnä lehtien palstoilta. Joten, paha mennä sanomaan, että onko se sitten tuollaista. Seksiä on toki juu. Mutta se ei ole niin häiritevästi pääosassa.

Kirjassa siis tuodaan vaivihkaa koko ajan esiin, että kaikki ei ole ihan sitä miltä näyttää, ja loppua kohden jännitys tiivistyy. Kirjan juoni katkaistaankin vähän niin, että jatko-osa on ihan pakko lukea. Ja mikä ettei, on sitä huonompiakin sarjojen aloituksia tullut vastaan. Olen kuitenkin vähän luvannut itselleni, että luen ensin muutaman muun kirjan lukulistaltani, ennenkuin lataan yhtään lisää kirjoja. Tosin, kirja ei ollut kindlellä kuin reilut 200 sivua. Lukaisin sen parissa illassa, eivätkä jatko-osatkaan paljon pidemmiltä näyttäneet. Joten... en ehkä malta odottaa kovin pitkään. Nythän ne menisi kätevästi tuosta samaan putkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...