torstai 25. syyskuuta 2014

Cast P.C: Salattu

Vihdoinkin Zoey on saanut haluaman sa: totuus on paljastunut. Neferetin pahuus on paljastettu, eikä Neuvosto ole enää hänen puolellaan. Zoeyn tiellä on silti esteitä. Ensin salaperäinen tulipalo talleilla, sitten Neferetin seuraava kohtalokas liike.

**********************************************

Tämä on jo 10. osa. Vielä muutama osa jäljellä ja sarja olisi luettu. Ei tämäkään nyt ihan onneton kirja ollut, ehkä mielestäni vähän parempi, kuin edeltäjänsä.

Neferet hautoo kostoa ja mikäs sen parempi koston väline, kuin Zoeyn lähipiiri. En kyllä oikein purematta niele sitä, että tätönen ei nyt sitten mitään muuta keinoa keksi, kuin mm. median kautta vaikuttamisen. Toki hän sitten menee vähän pidemmälle toimissaan, mutta noin lähtökohtaisesti aika laimeita toimia.

Taas on yksi pelastettava sielu, enkä oikein pidä edelleen ajatuksesta, että kertaalleen kuolleet herätetään noin vaan henkiin jne. Zoeyllä on ihan tarpeeksi draamaa ilman miesongelmiakin. Tarinassa nyt ei juurikaan tapahdu kummempia. Neferet tekee kaikkea pahaa ja muu porukka yrittää estää häntä. Pahikset ovat kääntyneet hyvien puolelle, mm. Kalona. Luen kyllä sarjan loppuun, mutta en varsinaisesti tikahdu odotukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...