keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Lukulistaa

Minulla on ongelma, mutta en tiedä, onko se hyvä vai huono asia. Haalin lukemista, ihan koko ajan. Äskettäin laskin kaikki ne ns. oikeat kirjat, jotka lukemattomina odottavat joko sähköisessä muodossa tai kirjahyllyssä. Luvussa ei ole mukana niitä kirjoja, jotka haluaisin lukea, mutta en ole vielä hankkinut. Eikä myöskään niitä kirjoja, joita en myöskään tilastoi, eli esim. lomamatkoille hankittuja Harlekiini -kirjoja. Noita en lue muuten, mutta hotellin terassilla drinkkilasi kädessä, ne sopivat tunnelmaan.

Kirjoja on yli 100. Eli jos lukisin kirjan viikossa, jo noista tulee parin vuoden urakka. Okei, en ajattele sitä urakkana negatiivisessa mielessä, koska nautin lukemisesta niin paljon. Mutta järjellä ajatellen, ei kannattaisi hankkia uusia kirjoja hetkeen. Mutta esim. tällä viikolla olen tilannut Amazonilta kaksikin eri kirjaa. Pariin sarjaan tuli lisäosia, ja olihan ne toki heti pakko saada.

Tein kuitenkin itselleni Goodreads:n lukulistan. Ja olen vakaasti päättänyt noudattaa sitä. Ainakin siihen asti, kun luen taas seuraavan arvostelun kirjasta, joka on ihan-pakko-lukea-just-nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...