lauantai 21. tammikuuta 2012

Elkeles, Simone: Perfect ChemistryKirja, johon tartuin hetken mielijohteesta, koska Goodreads -sivusto suositteli. Kyseessä on moderni versio West Side Storysta. Tässä ei kylläkään lauleta. Mutta kiltti tyttö Brittany, joka pitää julkisivunsa kunnossa, joutuu työpariksi pahan pojan, Alexin kanssa.

Ja romanssihan siitä syntyy. Romanssi, joka on itse asiassa aika sööttiä luettavaa. Kyllä tällaisen vanhan tädin sydän suorastaan nuortuu, kun lukee noinkin kiihkeästä rakkaudesta. Jossain arvostelussa pahoiteltiin, että Simonen kuvaus jengien reaalimaailmasta ei olisi ollut kovinkaan realistinen. Siihen en osaa sanoa, mutta kyllä mukaan mahtui muutama aika ikäväkin episodi. Kirja on itse asiassa ensimmäinen osa trilogiaa, jossa kerrotaan kolmesta veljeksestä.

Vaikka kirja oli hyvä, en varmasti ainakaan hetkeen lue kahta seuraavaa. Jotenkin haluan jättää sen hyvän fiiliksen tästä kirjasta, seuraavat osat saattaisivat olla pettymys. Vaihtelua oli myös se, että kirjassa ei ollut mitään yliluonnollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...