maanantai 16. helmikuuta 2015

Pölyjen pyyhintää ja vuosikatsaus

Puuh, puuh... tässä puhaltelen pölyjä pois blogin päältä. Nyt on tullut lusmuiltua oikein urakalla. Syytän kiireitä ja joulua ja maailman yleistä tilannetta ja vaikka naapurin Liisaa. (Anteeksi etukäteen naapuruston kaikilta mahdollisilta Liisoilta). Mutta, nyt on aika aloittaa taas uusi elämä ja laittaa viime vuosikin kätevästi pakettiin.

Viime vuosi jäi lukuvauhdissa edellisistä, mutta tämä johtuu opiskelukiireistä. Syksyllä ei niin kovin montaa 'oikeaa' kirjaa ehtinyt lukea. Tämä vuosi menee varmasti samalla tahdilla. Olen myös kaivanut kaapista vanhan rakkaan harrastuksen - ristipistotyöt, joten niiden parissa on tänä vuonna mennyt monta iltaa. Tosin, niiden seurana olen kuunnellut äänikirjoja.

Vuosi 2014:
Kirjoja yhteensä: 70 kpl
Suomenkielisiä: 50 kpl
Englanninkielisiä: 20 kpl
Harlekiineja: 14 kpl (nämä ajoittuvat lomille, kesään ja jouluun :-))
Kirjastosta: 26 kpl
E-kirjoja: 27 kpl
Äänikirjoja: 0 kpl
Sivuja: 23 091 kpl
Pisin: The Gathering Storm - Robert Jordan / 1120 sivua

Yllättävän vähän kuitenkin kirjastosta, alle puolet. Toisaalta, melkein puolet e-kirjoja. Omistan iPadin, iPhonen, 2 kpl Kindlen lukulaitteita ja pc:lläkin on lukuohjelmia. E-kirjoja luen siis aina kun on sopiva odottelutauko. Bussipysäkillä, miestä odottaessa (polttavaa ihmistä saa aina odotella tupakalta milloin minkäkin kaupan sisällä), töissä palaverien alkua odotellessa jne. E-kirjat kun ovat käteviä, kun voi jatkaa siitä, mihin edellisellä laitteella jäi.

Koska teen aina niin, että laitan blogitekstin sille päivälle, jona kirjankin sain luettua, niin tämä teksti jää näppärästi uusimmaksi. Nyt lupaan kuitenkin pyhästi parantaa tapani, ja kirjaan luetut heti ylös. Tai ainakin seuraavana päivänä. Tai viimeistään siis seuraavalla viikolla.

Huonosti olen ehtinyt seurailla muidenkaan blogeja, ties kuinka monta ihanaa kirjauutuutta on mennyt ihan ohi silmien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...