lauantai 23. marraskuuta 2013

Macomber, Debbie: Yakima Street 1105


Tätä kirjaa ei löytynyt suomenkielisenä, joten latasin Kindlelle englanninkielisen version. Tämä on jo 11 osa suosittua Cedar Cover -sarjaa. Kirjoista on jo tehty sarjakin telkkariin, mutta ei sitä suomessa ole näkyvissä. Ainakaan vielä. Toivottavasti joskus, vaikka pelkään, että ovat tehneet siitä liian draamaa omaan makuuni.

Jokainen kirjahan kertoo jostain kaupungin asukkaasta enemmän. Tässä keskitytään kirjan nimen mukaisesti osoitteeseen Yakima Street 1105, jossa asustaa Bruce ja hänen 13 -vuotias tyttärensä Jolene. Joka on siis käytöksellään karkoittanut raskaana olevan äitipuolensa Rachelin.

Tyttö oli r-a-i-v-o-s-t-u-t-t-a-v-a. Itselläni ei ole omia lapsia, joten siksikin ehkä toleranssi kiukuttelevia teinejä kohtaa on aika pieni. Eipä sen puoleen, en kyllä oikein käsittänyt Rachelia tai Bruceakaan. Kirjan pääjuoni on siis siinä, että Bruce yrittää saada Rachelia muuttamaan takaisin kotiin ja Rachel yrittää pysyä sieltä mahdollisimman kaukana. Jolene nyt on vaan sitten hankala kaikkia osapuolia kohtaan.

Kaupunkilaisten elämää seurataan toki muutenkin. Olivian äiti Charlotte miehineen alkaa olla jo iäkkäitä, joten Olivia ja Will yrittävät saada heitä hienovaraisesti siirrettyä vanhainkotiin, ennenkuin he aiheuttavat isoja vahinkoja itselleen ja kodilleen. Will tuskailee myös rakkauselämänsä kanssa.

Oletan, että tämä sarja jatkuu edelleen. Eikä siinä mitään. Kivaa lukemista, vähän tuhdimpaa, kuin perinteiset harlekiinit, mutta ei liian raskasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...