lauantai 16. marraskuuta 2013

Evanovich, Janet: Kuudestilaukeava

Lunnaskarkureita metsästävä Stephanie Plum on tehnyt valintansa vanhan sydänkäpysensä, poliisi Joe Morellin ja uuden työkumppaninsa Rangerin välillä. Eron hän ei pääse kummastakaan, sillä hänen uusin tehtävänsä on tuoda oikeuden eteen entinen erikoisjoukkojen agentti, niin ikään palkkionmetsästäjänä toimiva Carlos Manoso – alias Ranger. Kaiken lisäksi Mamma Mazur, aivan omassa logiikka-avaruudessaan elävä Stephanien isoäiti, päättää muuttaa lapsenlapsensa luo.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 
Kirja ei eroa mitenkään edellisistä. Stephanie luuhaa Morrelin kanssa ja tällä kertaa metsästettävä on Ranger. Ranger aiheuttaa perhosia Stephanien vatsaan muutenkin, mutta ainakaan vielä tilanne ei etene heidän välillään sen kummemmin. Lopussa itse asiassa Stephanie joutuu omien häidensä spekulaation kohteeksi.

Isoäiti on tapansa mukaan loistava, ja mukaan seurakuntaan ujuttautuu myös pari huumeveikkoa / varastetun tavaran myyjää. Myös Stephanieta väijyy pari aika vitsikästä veijaria. Isoäiti muuttaa hetkeksi Stephaien luokse, hän yrittää ajaa ajokorttia ja hankkii poikaystävän. Muutaman kerran taisin nauraa ihan ääneen. Eihän näissä kirjoissa oikein todellisuus taida kohdata juonta, mutta ei se haittaa. Ei näitä niin vakavasti kannata ottaa.

Mielenkiinnolla jään odottamaan jatkoa, joka jo itse asiassa on lukemattomien kirjojen pinossa seuraavana. Tosin, ensin luen loppuun yhden maailmanlopun kuvauksen. Josta lisää myöhemmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...