sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Kagawa, Julie: Rautatytär

Kustantanut Harlequin. Alkuperäinen nimi "The Iron Daughter".
Alkuteos ilmestynyt 2010. Nidottu.Meghan Chase on vasta äskettäin saanut tietää olevansa puoliverinen haltijaprinsessa, kesähovin kuningas Oberonin tytär. Enää hän ei ole koulun näkymätön tyttö, köyhän sikatilallisen tytärpuoli, vaan haltijamaa Mikämikän suoranainen julkkis, jonka sydän vetää toisaalle, velvollisuudet ja taistelut toisaalle.
Kesän ja talven hovien sekä Rautakuninkaan taisteluiden tiimellyksessä myös Meghanin sydän on ristitulessa. Hän kaipaa talviprinssi Ashia, mutta ei voi olla välinpitämätön myöskään vanhaa ystäväänsä Pucia kohtaan. Yhdessä kolmikko taistelee koko Mikämikän hengessä etsien varastettua vuodenaikain valtikkaa. Talvi ja kesä voivat jakaa melkein kaiken, mutta eivät rakkautta; minkä valinnan Meghan lopulta tekee?

Hauskasti kirjoitettu, tykkään tyylistä. Vaikka kirja onkin hieman nuoremmille toki suunnattu. Mutta mihinkäs sitä omasta teinityylistään pääsisi ;-) Kirjassa metsästetään siis kadonnutta valtikkaa, ja sen perässä ovat niin uusi rautakuningaskin, kuin petturiveli Rowan. Tuntuu, että pääkolmikon haluaisi hengiltä aika moni muukin. Loppu on kuitenkin hyvä.

Odottelen jatkoa, jonka pitäisi ilmestyä näinä päivinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...