tiistai 14. tammikuuta 2014

Metz, Melinda: The Outsider


Ah, Roswell. Seurasin sarjaa telkkarista lähinnä sen takia, että Max Evansin näyttelijä, Jason Behr nyt vaan oli mielestäni niin hot. Vaikka hänellä oli vähän hörökorvat ja muutenkin hahmo oli vähän nössö. Kirjan nappasin Kindlelle silkasta mielenkiinnosta. Luin jossain vaiheessa Vampyyripäiväkirjojen kirjat ja nyt olen katsellut sarjaa telkkarista. Ja täytyy myöntää, että molemmissa on yksi yhteinen piirre. Molemmat toimivat paremmin telkussa.

Ihan hyvä tämä kirja oli, parempi mielestäni kuin Vampyyripäiväkirjat. Sarjassa tahti on tietenkin erilainen. Kirjan alussa Max pelastaa Lizin hengen, mutta saa samalla peräänsä uteliaan ja epäileväisen seriffin. Seriffi Valenti haluaa selvittää, kuka paransi Lizin. Koska parantajan on pakko olla alien. Ja niinhän Max onkin. Samoin kuin Isabel ja Michael. Sarjan eka kirja kertoo siitä, että nuoret yrittävät saada seriffin epäluulon hälvenemään. Ja samalla Liz, Maria ja Alex joutuvat hyväksymään sen, että me emme olekaan yksin täällä... Toiset ovat selviytyneet 40 -luvun maahansyöksystä, ja kuoriutuneet hautomokammiostaan 16 vuotta aiemmin. He ovat ulkonäöltään kuin ihmiset, eivätkä he muista juuri mitään kotiplaneetastaan. Mutta, heillä on erityiskykyjä.

Kirja ammentaa surutta Roswellin ufo-tarinoista. Ja ihan hyvä niin, tähän on sotkettu teinidraamaa ja ehkä ripaus todellista ufo-tarinaa :-)

Tuskin luen jatkoa hetkeen, kun on noita muitakin kirjoja aika paljon kesken. Mutta, ihan viihdyttävä pikkupläjäys, jonka lukemiseen ei kauaa mennyt. Sarjaa on tehty 10 osaa.

2 kommenttia:

  1. Itse aikoinaan seurasin sarjaa tv-stä säännöllisen epäsäännöllisesti ja vuosi pari sitten tarttui sarjan ensimmäisen kauden dvd-boksi alennuksilta mukaan. Sen innoittamana löysin kirjatkin- kirjastosta, luinkin ne suunnilleen yhteen pötköön tuolloin. Samaa mieltä tv-sarja toimii paremmin, sen totesin lopullisesti tuossa joulun alla kun pääsin vihdoin katselemaan kaikki kolme kautta tv-sarjaa. (Netflixistä)
    Myös The Vampire Diariesin tv-sarjan fanina olen kirjoja yrittänyt joskus myös lukea mutta ne jäivät kesken. Sarjaa seuraan USAn tahtiin ja nyt olen ollut innoissani myös siitä tehdystä spin offista, joka alkoi syksyllä The Orginalsista.
    Ihan off topic; en ymmärrä kuinka vasta nyt löysin tämän blogin :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa lukijaksi :-) Tämä blogi on tällaista ajatusten virtaa. Jossain vaiheessa harmittelin, että luetuista kirjoista ei jää mitään merkintää mihinkään. Ensin löytyi Goodreads tilastointia varten ja siitä se ajatus sitten blogista lähti... Pitäisi tutustua tuohon Originals -sarjaan, jotain pätkiä olen nähnyt ja ainakin ne vaikuttivat mielenkiíntoisille.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...