sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Jordan, Robert: Lohikäärmeviiri


Otin tämän sarjan nyt ihan todenteolla työn alle. Tämä kirja on jälkimmäinen osa Jordanin Ajan pyörän kakkososasta. Tässä seurue siirtyy mantereen halki kohti Tomaininniemeä hakemaan torvea. Ja tikaria, jota Mat tarvitsee parantuakseen.

Yksi jos toinenkin suuntaa samaan paikkaan. Sinne on päätyneet sekä torven varas, valkoviitat, että tarinamme sankarit. Valkoisessa tornissa oppia saavat Egwene, Nyadin ja Elyane joutuvat petoksen uhriksi ja päätyvät myös samaan paikkaan, kuinkas muutenkaan.

Tarinassa kaikilla kolmella nuorukaisella tuntuu olevan jotain salattavaa, ja kaikkia ahdistaa, tottakai. Matin ahdistuksen ymmärtää, hänellähän on kiva pikku riippuvuus-suhde tikariin. Mutta Perrinin tuskailu susikamujen suhteen välillä ärsyttää. Rand..., noh Randilla tuntuu olevan myös pieniä vaikeuksia oman itsensä kanssa.

Tässä kirjassa oli edellistä osaa paljon enemmän vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta sen ymmärtää, koska tämähän on oikeasti vasta kirjan loppu. Mutta oli kaikenkaikkiaan niin jännittävä, että luin tämän käytännössä yhden sunnuntain kuluessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...