maanantai 9. syyskuuta 2013

Roberts, Nora: The Perfect Hope


Tämä oli kolmas kirja Majatalo -sarjaa. Samalla myös viimeinen. Suomennosta tästä ei vielä ollut, joten latasin englanninkielisen teoksen suoraan Kindlelle. Tarina kertoo kolmannen Montgomeryn veljeksen Ryderin ja majatalon pitäjän Hope:n tarinan. Hope on vaihtanut loistohotellin managerin maailmasta pieneen idylliseen kylään, ystävänsä Averyn luokse. Veljesten äiti palkkaa hänet jo sarjan ensimmäisessä osassa, kun Hope:lle selviää exänsä petollisuus.

Tarina sinällään on tuttu, kuten näissä kirjoissa aina. Ryder on jäyhä rakennusmies, ja Hopekin ehkä vähän varautunut. Heidän romanssinsa saa kuitenkin tuulta purjeisiin majatalon aaveen avustuksella. Sama vaeltava aave, Lizzy on avittanut kahta muutakin veljestä ottamaan omissa romansseissaan alkuaskeleet.

Yliluonnollisen aineksen sotkeminen kirjaan olisi ehkä saattanut häiritä, mutta jotenkin ei kuitenkaan. Tässä kirjassa myös Lizzyn tarina saa päätöspisteen, ja siinä saatiin aikaiseksi pientä jännitystäkin. Myös Hopen exä aiheuttaa harmaita hiuksia.

Mukavan leppoisaa ja nopeaa luettavaa. Vaikkakin, olen huomannut, että näissä romanttisissa kirjoissa englanti tuntuu joskus paljon vaikeammalle, kuin muissa kirjoissa. Mutta, se johtunee siitä, että kirjoissa on paljon adjektiiveja. Tyyliin: Synkän komea raamikas mies jne. Eikä niitä kaikkia adjektiiveja vaan voi muistaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...